Residentieel wonen Ieper biedt woonondersteuning op meerdere locaties in Ieper. Afhankelijk van jouw ondersteuningsvragen gaan we met je op zoek naar de best passende locatie. Dit kan een leefgroep zijn, een studio of appartement met nabijheid van een begeleider. Je krijgt een vaste begeleider die je helpt op volgende vlakken: wonen, werken, vrije tijd, papieren, geld, gezondheid,… We vertrekken vanuit jouw vragen.
Voor wie op studio woont komt er op vaste tijdstippen een begeleider langs en is er 24 op 24 uur een begeleider telefonisch bereikbaar.

Het studiogebouw ‘Sittingbournelaan’ bevindt zich in de Wittenhuizenwijk (Sittingbournelaan 31) in Ieper. Deze woning biedt plaats aan 4 personen. Je woont er in een studio met living, keuken, badkamer en slaapkamer. Je kan er voor kiezen om aan te sluiten bij de groep of op jouw eigen studio te blijven. Tijdens de week is er voor en na het werk een begeleider aanwezig, tijdens het weekend over de middag. ’s Nachts is een begeleider telefonisch bereikbaar.

SBL

De leefgroep Fazantenlaan bevindt zich in de Vogelzangwijk (Fazantenlaan 16, Ieper) op wandelafstand van de Merellaan. Deze woning biedt plaats aan zes personen. Je kiest ervoor om in groep te wonen. Tijdens de week is er voor en na het werk een begeleider aanwezig, tijdens het weekend heel de dag. ’s Nachts is een begeleider telefonisch bereikbaar.

Residentieel wonen in de Fazantenlaan 

De leefgroep Merellaan bevindt zich in de Vogelwijk (Merellaan 6, Ieper) op wandelafstand van centrum Ieper. Deze woning biedt plaats aan zeven personen. Je kiest ervoor om in groep te wonen en een begeleider is 24 op 24 uur aanwezig. Op Merellaan 7 zijn 4 appartementen die aanleunen bij de leefgroepswerking. Wie hier woont, houdt er van om vaker alleen te zijn maar kan ook 24u op 24u beroep doen op de begeleider.

Residentieel wonen in de Fazantenlaan 

De Meersen zijn 5 appartementen in centrum Ieper. Wie hier woont, houdt er van om vaker alleen te zijn maar kan ook 24u op 24u beroep doen op de begeleider.

Laurens Debreuck

Laurens Debreuck

COACH RESIDENTIEEL WONEN