Residentieel wonen Ieper biedt ondersteuning op meerdere adressen in Ieper. Je krijgt een vaste begeleider die je helpt op volgende vlakken: wonen, werken, vrije tijd, papieren, geld, gezondheid,… We vertrekken vanuit jouw vragen. Wat de begeleider doet, gebeurt in overleg met jou en de mensen die jij belangrijk vindt. 

Het studiogebouw Siegenlaan bevindt zich in de wijk de Witte Huizen (Siegenlaan 3, Ieper). Het gebouw is voorzien van acht studio’s met alle comfort en gemeenschappelijke ruimte. Op vaste tijdstippen is er een begeleider aanwezig en 24 op 24 uur is er een begeleider telefonisch bereikbaar.

Residentieel wonen in de Siegenlaan

De leefgroep Fazantenlaan bevindt zich in de Vogelwijk (Fazantenlaan 16, Ieper) op wandelafstand van de Merellaan. Deze woning biedt plaats aan zes personen. Je kiest ervoor om in groep te wonen. Tijdens de dag is er begeleiding aanwezig, ’s nachts is een begeleider telefonisch bereikbaar.

Residentieel wonen in de Fazantenlaan 

 

De leefgroep Merellaan bevindt zich in de Vogelwijk (Merellaan 6, Ieper) op wandelafstand van centrum Ieper. Deze woning biedt plaats aan zeven personen. Je kiest ervoor om in groep te wonen en een begeleider is 24 op 24 uur aanwezig.

Residentieel wonen in de Fazantenlaan 

 
Laurens Debreuck

Laurens Debreuck

COACH RESIDENTIEEL WONEN