Wie zoeken we?

Je dag beginnen in de bonte verhalen-sounds van een groepje mensen op weg naar hun dagbesteding ? Aansluiten bij een gezellig ‘koffietje’ als afsluiter van hun werkdag net voor ze vervolgens door jou terug naar hun woonsituatie worden gebracht ….  

 Onze huidige vervoersvrijwilliger weet hoe prettig en voldoening-gevend dit kan voelen, maar zoekt nog een collega om de ritten te verdelen. Het betreft hier één of meerdere personen die tijdens de week, van maandag tot vrijdag, op vrijwillige basis instaan voor het vervoer heen en/of terug van een groepje (max. 8) personen met een beperking vanuit hun woning in Ieper naar hun dagbestedingscentrum. Dit vervoer moet in de ochtend rond 8u45-9u en in de namiddag rond 15u45-16u gebeuren. Het traject van zo’n 30 min bevat een afstand van 6km tussen de Merellaan te Ieper en het dagcentrum ‘De Milieuboerderij’ te Zillebeke. Je maakt gebruik van een busje (8 inzittenden + chauffeur) met een automatische versnellingsbak van Vondels vzw zelf. Je kan ervoor kiezen om zowel de heen-als terugrit op jou te nemen of enkel het ochtend-of avondvervoer. Je hoeft niet persé voor alle vervoersdagen in te staan. Het aantal en welke kan in overleg bepaald worden. 

Ook voor regio Wervik zijn we op zoek naar een chauffeur om het vervoer te verzorgen tussen de woonvoorziening ‘De Fakkel’ en dagbestedingscentrum ‘Het Minnehuis. Eén of meerdere dagen per week. Dit kan hier ook met een gewone auto. 

Iets voor jou?

  • Heb je een hart voor mensen met een beperking?
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B niet bang om een groep van 8 mensen in een busje te vervoeren?
  • Heb je ‘s morgens en/of ‘s avonds gedurende de week tijd beschikbaar om in die tijd als chauffeur (ook letterlijk) mee ‘op weg te gaan’ met hen en hun verhalen?
  • Deel je graag ervaringen met andere enthousiaste vrijwilligers?

Laat ons weten wat er binnen jouw agenda kan. Zo kunnen we afwisselen met andere vrijwilligers en personeel.

Wat bieden we?

  • Goede ondersteuning vanuit een professionele organisatie.
  • Een jaarlijkse kostenloze daguitstap als dank, georganiseerd door Vondels.
  • Km-vergoeding voor de gemaakte ritten met eigen wagen aan de wettelijke tarieven.
  • Een oprechte waardering voor jouw inzet en bijdrage.
  • Een vergoeding voor eventueel gemaakte kosten.
  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

Interesse?

Indien je interesse of een een vraag hebt, contacteer ons op T 057 21 20 62 of vul onderstaand formulier in.

Voornaam en naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Bericht *