Naaien in het atelierWeven in het atelier

Woonondersteuning binnen een studiogebouw voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Tijdens de week is er ’s morgens en ‘s avonds een begeleider aanwezig. Woonondersteuning binnen een studiogebouw voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Tijdens de week is er ’s morgens en ‘s avonds een begeleider aanwezig. 

Beschrijving

Dit studiogebouw bevindt zich in de wijk de Witte Huizen te Ieper. Er zijn acht studio’s, elk voorzien van alle comfort: keuken, living, slaapgedeelte en eigen sanitair. Iedere studio heeft digitale televisie en internetverbinding. De studio’s omringen een gemeenschappelijke ruimte met keuken en living. Tijdens de week kan je ’s avonds met  de begeleider koken. Studio-wonen vraagt de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We vinden respect voor de andere bewoners belangrijk. Tijdens de week en op vakantiedagen is er ’s morgens en ’s avonds een begeleider aanwezig. 24u op 24u is er een begeleider telefonisch bereikbaar. Op zondag wordt er ’s middags gekookt en is er aansluitend een gezellig samenzijn met koffie.Op zondag wordt er ’s middags gekookt en is er aansluitend een gezellig samenzijn met koffie.

Wie hier komt wonen krijgt een individuele begeleider die kan helpen op volgende vlakken: wonen, werken, vrije tijd, gezondheid,… We vertrekken vanuit jouw vragen. Wat de begeleider doet, gebeurt in overleg met jou en de mensen die jij belangrijk vindt.