Project verbouwing Sittingbournelaan Ieper

In de wijk van de Witte Huizen te Ieper willen wij ondersteuning aanbieden:

  • Voor een 18-tal cliënten,
  • 24 op 24 uur,
  • 7 op 7 dagen.

We hebben een eigen gebouw in de Siegenlaan en hebben op wandelafstand in de Sittingbournelaan een huis gekocht dat we grondig zullen verbouwen tot 4 studio’s.

mapsittingbourne

Aan dit huis voorzien we (ook) een gemeenschappelijk deel waar de cliënten kunnen samenkomen of waar ze hun familie en vrienden kunnen ontvangen.

De verbouwingen worden uitgevoerd zonder subsidies. Daarom richten wij ons tot u voor de vraag naar financiële ondersteuning.

De bouwvergunning hebben wij reeds ontvangen. Op dit ogenblik wordt het lastenboek opgesteld. We willen de bouwwerken starten in juni 2020.

Aan de achterzijde van de woning wordt de veranda afgebroken en wordt een stuk aangebouwd om een gemeenschappelijke ruimte te creëren. Deze gemeenschappelijke ruimte zal de mogelijkheid bieden aan de bewoners van de 4 studio’s om familie of vrienden uit te nodigen en te ontvangen.

De bouwkost omvat onder andere: ruwbouw, plat dak, schuifraam, deur, vloer, elektriciteit, verwarming en wordt geraamd op 1.250 euro per m².

RUWBOUW EN AFWERKING

EENHEIDSPRIJS

BEDRAG

30 m²

1.250 (raming)

37.500

BTW

6%

2.250

TOTAAL

 

39.750

Voor de open keuken, die in de gemeenschappelijke ruimte zal geïnstalleerd worden (koelkast, kookplaat, oven, microgolf, dampkap, kasten), schatten we de kostprijs op 6.000 euro.

 

Wie ons wil steunen via een gift kan dit op rekening BE38 4643 2772 6175 met vermelding ‘verbouwing sittingbournelaan’ 

Klik hier om ons te steunen

sb plan1 sb plan1 sb plan1 sb plan1