De VEIL-affiche

Vondels vzw en het Impulsatelier van dé Academie Ieper slaan i.s.m. Cultuurcentrum Het Perron de handen in elkaar en organiseren een kunstveiling en expo in 2019. Vondels vzw biedt volwassenen met een beperking een eigentijds en creatief aanbod aan op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het Impulsatelier is een broeinest van getalenteerde kunstenaars met een beperking.

We zijn op zoek naar kunstenaars van alle soorten. Ben jij een professionele, amateur of een kunstenaar met een beperking? Wil je graag deelnemen aan de kunstveiling voor het goede doel? De deelname is volledig gratis. Wie weet krijg jij, na selectie, de kans om je werk te presenteren voor het grote publiek en om in een topcatalogus te verschijnen. Daar bovenop steun je ook het goede doel!

De kunstveiling streeft twee doelen na:

  • Vondels vzw legt een financiële reserve aan voor onder andere het organiseren van vrijetijdsactiviteiten van zijn cliënten.
  • Dé Academie legt een financiële reserve aan voor de organisatie van het IMPULS-atelier en biedt zo de kunstenaars de kans om hun artistieke carrière verder te ontwikkelen.

Inschrijven kan tot 23 december 2018 via onderstaande link. Foto’s opladen volledig optioneel. Het werk wordt voor beoordeling binnengebracht op 7 en 8 januari 2019 en nadien terug opgehaald (zie reglement). Voor meer info of vragen kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hier vind je meer info over Vondels vzw en Het Impulsatelier.

Veel succes,

Het VEIL-team

 

VEIL-reglement

De VEIL-inschrijvingen zijn afgesloten.